Ny barnehage på Støren blir 8,4 mill. dyrere:

Moen er også frustrert over dyr barnehage

Ordfører Sivert Moen sier de var forberedt på at prisen på nye Soknes barnehage kunne stige.

VAR FORBEREDT: Ordfører Sivert Moen og rådmann Knut Dukane sier de var forberedt på at prisen for nye Soknes barnehage kunne bli høyere enn det som opprinnelig var budsjettert. Moen kunne gjerne sett at kommunene sammen kunne få ned prisene på barnehager, ved å ha mer standardiserte løsninger.  Foto: Marthe Eid

Nyheter

Like fullt er han frustrert over kommunale byggeprosjekter som ofte ender opp med å koste mer enn det som opprinnelig lå inne i budsjettet. Det samme skjedde med det nye sykehjemskjøkkenet som bygges på Støren i disse dager.  Og nå er det klart at Soknes barnehage blir 8,4 millioner kroner dyrere enn det som lå inne i budsjettet.