– Der folk trives på jobb, er det godt å være kunder, sier eiendomsmegler Magnus Rostad i Eiendomsmegler 1 Midt-Norge.

Onsdag morgen var det brede smil blant meglerne på melhuskontoret. Kvelden i forveien hadde eiendomsmeglerfullmektig Berit Dalen Hammer vært i Oslo for å feire at Eiendomsmegler 1 Midt-Norge gikk til topps i gruppa 200–499 ansatte i konkurransen De beste arbeidsplassene. Det er det internasjonale analyse- og rådgivningsselskapet Great Place to Work som har foretatt kåringen.

- Vi leter hele tiden etter små justeringer for å fremme bedre prestasjoner og gode læringsmiljø. Kontinuerlig forbedring, endringsvilje og mot til å utfordre det etablerte bringer oss videre. For å skape en god arbeidsplass må vi jobbe sammen, og det krever engasjement og tett samspill. Ingen jobber på et De beste arbeidsplassene.  Alle er med på å skape en De beste arbeidsplassene, og alle spiller hovedrollen i sitt eget arbeidsmiljø, forteller Rostad.

Konkurransen arrangeres en gang i året, og tidligere har Norgshus utmerket seg i sin gruppe. I år kom Norgeshus som har hovedkontor på Melhus, på fjerdeplass i gruppa over 500 ansatte. I samme gruppe kom for øvrig Reitangruppen på andreplass.

– Det er litt artig at en bedrift som bare er et steinkast unna oss, også gjorde det bra, sier eiendomsmegler Rostad.

Rostad forteller at konkurransen sier noe om hvordan en har lyktes med å skape en god arbeidsplass, og at det viktigste er å få signaler hva som er bra og hva en kan forbedre seg på.

Ifølge ei pressemelding fra Eiendomsmegler 1, er sykefraværet på 2,3 prosent.