Mandag monterte en ansatt i Trondheim Parkering skilt på pendlerparkeringa ved Melhus skysstasjon og ved pendlerparkeringa ved Melhustorget, og skiltene opplyser at det er parkeringsavgift om en står lenger enn 12 timer. Det var bare det at Melhus skysstasjon ikke har innført parkeringsavgift ennå, og daglig leder Anders Grønning opplyste til Trønderbladet at avgifta innføres fra 1. juli.

Automaten for parkeringsavgift er fortsatt tildekket. Skiltene har ført til at Trondheim Parkering er blitt nedringt av folk som lurer på hvordan de skal forholde seg til skiltene, forteller Grønning.

- Skiltene skal nå dekkes til med plast. Vi vet ikke når parkeringsavgift vil bli iverksatt, og vi ønsker å vente til det er klar en app som folk kan bruke til å betale med slik at vi unngår kø ved parkeringsautomaten, sier Grønning.

Grønning forteller at han ikke visste at Trondheim Parkering skulle montere skiltene sist mandag, og han sier at det har skjedd en intern kommunikasjonssvikt. Etter å ha blitt klar over at Trondheim Parkering har fått mange telefoner, har han fått avtalt med Trondheim Parkering om at de dekker til skiltene med svart plast inntil videre. I dag torsdag skulle Trondheim Parkering sende noen til Melhus som skulle ordne med dette.

Rundt klokka 12 i dag torsdag var de nye skiltene blitt tildekket med svarte plastsekker etter at Trondheim Parkering sendte ut vikar Marius Myhr som var i Melhus sentrum på mandag for å sette opp de nye skiltene.

MONTERING: Vikar Marius Myhr i Trondheim Parkering monterte mandag parkeringsskiltene i Melhus sentrum. Tre dager etter ble han sendt til Melhus sentrum for å dekke til skiltene igjen. Foto: Gunn Heidi Nakrem
Melhus sentrum har fått en skog av plasttildekkkede skilt.