Julegrana i Melhus sentrum er tent

Lørdag ettermiddag var det nedtelling til øyeblikket da julegrana utenfor Melhus rådhus fikk tente lys.
Nyheter

Tradisjonen tro var det nedtelling til julegrana utenfor Melhus rådhus fikk tente lys, og ordfører Gunnar Krogstad ledet an i nedtellinga. Det skjedde lørdag ettermiddag, og i forbindelse med Melhus skolekorps' Jul i Melhus.

Selv om vinterstemninga uteble siden det regnet litt, var det likevel god stemning under arrangementet. Mange møtte opp for å få med seg julehandel i bodene, sang fra scenen, den flotte forestillinga inne i rådhussalen og pepperkakelandsbyen inne i Melhus bibliotek.

Fyldigere omtale av Jul i Melhus kommer senere.


Bygde juletre på skolen

Elever på Melhus videregående skole brukte byggekunnskapene da de skulle sette opp juletreet.