Flere av de nyansatte i Nye Veier kommer fra Statens vegvesen. Lars Bjørgård som tidligere var prosjektleder for E6 Melhus-Ulsberg i Statens vegvesen, er blitt utbyggingssjef i Nye Veier, og nylig kom grunnerverver Lars Werkland fra vegvesenet. Jan Olav Sivertsen jobbet med E39 før han kom til Nye Veier etter et opphold hos Multiconsult først. Nye Veier har også rekruttert fra anleggsbransjen, og Jørund Gullikstad fra AF Gruppen som for øvrig bygger E6 Soknedal, er også blitt ansatt. Prosjektdirektør Johan Vatnan har tidligere jobbet i Skanska.

– Det var mange kvalifiserte søkere til stillingene, og ansettelser har skjedd ut fra kvalifikasjoner og egnethet. Vi har fått et veldig godt team, sier prosjektdirektør Vatnan.

Utbyggingssjef Bjørgård sier at det er viktig å få inn veikompetanse i Nye Veier, og forteller at han søkte seg dit fordi han synes Nye Veier er utrolig spennende.

– Jeg har jobbet med prosjektet Melhus-Ulsberg i fire år, og for meg var det helt naturlig å søke meg til Nye Veier. Det er viktig å rekruttere også fra byggherre- og entreprenørsida slik at det i sum blir et team, sier Bjørgård.