Fikk tilbake internett og TV-signal i natt

Flere tusen var uten internett og TV-signal etter at en stolpe ble kjørt ned.
Nyheter

Litt over klokka 20 onsdag kveld mistet tusenvis i kommunene sør for Trondheim både internett og TV-signal.

Årsaken var ifølge pressevakt Anders Krokan i Telenor og Canal Digital, at en stolpe ved E39 mellom Melhus og Heimdal ble kjørt ned. Hvordan dette gikk til, ønsker ikke Krokan å si noe om. Onsdag kveld sa han at fokuset var å få rettet feilen.


Flere tusen uten internett og kabel-tv

Fem kommuner sør for Trondheim rammet


Blant de kommunene som ble rammet, var Melhus, Midtre Gauldal og Skaun. Over 2000 kunder mistet TV-signalet. Lesere har opplyst til Trønderbladet at også kunder på Orkanger ble rammet, men dette har ikke pressevakten i Telenor og Canal Digital villet bekrefte.

Klokka 03.50 natt til torsdag var feilen rettet, opplyser Krokan.