- Jeg står på tredjeplass på Arbeiderpartiets stortingsliste, og føler meg trygg. Det er likevel et spennende valg i Sør-Trøndelag, og det spørs hvem som ellers kommer inn på Stortinget. Jeg hører på radioen at det har passert en million forhåndsstemmer, sier stortingsrepresentant Jorodd Asphjell.

Flere ganger i Melhus

Asphjell er fra Orkdal, og han har blant annet sittet i styret for Norges idrettsforbund. 57-åringen har sittet på Stortinget siden 2005. Sist mandag var han i Melhus da Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik besøkte Buen omsorgssenter og fikk en orientering om 100 år i eget hjem.

Besøkte Korsvegen

Fredag var Asphjell på bedriftsbesøk på Korsvegen sammen med ordfører Gunnar Krogstad.

- Det er en veldig optimisme med mye boligbygging og et tett lokalsamfunn der alle stiller opp for hverandre. At det bor 1500 der, imponerer, sier Asphjell.

Asphjell forteller at han også er imponert over at bedrifter som til dels konkurrerer med hverandre, er under samme tak.

- De fortalte at de har behov for flere tømrere, og derfor vil den praktiske skolesekken være aktuell slik at ungdommer kommer seg ut i arbeidslivet. Det kom gode og kontruktive innspill fra bedriftene, sier Asphjell.

Etter bedriftsbesøket sto han på stand i Melhus sentrum sammen med lokale Arbeiderparti-folk.