Over 100 kommer på E6-møte

Det er voldsomt stor interesse for møtet med E6-entreprenør AF Gruppen i Soknedal onsdag.

POPULÆRT MØTE Næringsforeningene i Melhus og Midtre Gauldal har tatt initiativmøte til et møte mellom hovedentreprenør AF Gruppen, og mulige underleverandører til prosjektet med å bygge ny E6 i Soknedal. Aina Midthjell Reppe og Hans Petter Øien Kvam leder hver sin avdeling. De har også tatt initiativ til leverandørnettverket, som dette møtet springer ut fra.  Foto: Marthe Eid

Nyheter

Hele 103 personer har meldt seg på møtet, ifølge Næringsforeningen i Trondheimsregionen (NiT). Møtet er satt i stand av næringsforeningen, for å spleise hovedentreprenør AF Gruppen med alle mulige underleverandører til byggingen av ny E6 i Soknedal.

Les: E6-møte på Hugaas-låven

- Høye forventninger

Leder i næringsforeningen lokalt, Aina Midthjell Reppe, er veldig godt fornøyd med påmeldingen.

– Det virker som mange har veldig høye forventninger til møtet, og hva som kan komme ut av det, sier hun.

Mange firma

Noen eksempler på firma som sender en eller flere av sine ansatte, er Aarhaugs bilverksted, Øketech, Aspeggen transport, Treknobygg, Soknedal Sparebank, Digre Transport, Delprodukt, Norsk Stål, Støren Betong, Børset og Bjerkset Entreprenør. For å nevne et lite utvalg.

Møtet holdes på låven på gården til Hugaas-sjefen Roar Aarhaug i Soknedal.