Arbeidsulykke på Støren

Kvinne kjørt til legevakt etter fallulykke på Norsk Kylling.

Norsk Kylling har fabrikk på Støren.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Nyheter

Torsdag morgen fikk politiet melding om at det hadde vært en arbeidsulykke hos Norsk Kylling på Støren.

En kvinne har ifølge politiet, falt ned 5-6 trappetrinn, og har fått kutt i bakhodet. Kvinnen er kjørt i ambulanse til legevakten. Ambulansetjenesten og politiet rykket ut etter å ha fått melding om hendelsen.

Operasjonsleder Bjørn Handegard ved Trøndelag politidistrikt sier at kvinnen har sklidd i trappa da hun skulle starte arbeidsdagen.

- Politiet fikk melding klokka 05.45, og rykket ut med en patrulje. Damen hadde blitt tatt med til legebahanding da politiet kom. Hun hadde et kutt i bakhodet som måtte syes. Vi ser dette som et rent uhell, og politiet har ikke åpnet sak, sier Handegard.