Klar til utrykning?

Mye har skjedd siden disse karene viser fram en bærbare telefonen.

  Foto: harald Langås

Nyheter

Dette bildet er merket Melhus lensmannskontor i vårt bildearkiv. Det viser stolte karer som holder fram en mobiltelefon. Telefonen er håndholdt, men vesentlig tyngre enn dagens mobiltelefoner som ligger lett i hånda.

Uniformsantrekket viser også at det har skjedd en utvikling innen politiet. Melhus lensmannskontor er for øvrig vedtatt lagt ned som følge av politireformen. Før dagens tilholdssted i Melhuset der lensmannskontoret blir inntil politistasjon sør står klar, var lensmannskontoret i Kroakvartalet i Melhus sentrum.


Underskrev avtale om politistasjon sør

Melhus mister lensmannskontoret, og tirsdag skrev lensmannen, rådmannen og ordføreren under på en samarbeidsavtale om politistasjon sør.

 

Vi bad i papiravisa på fredag leserne om å gi oss tips om hvem som er med på bildet, og det gikk ikke lang tid før vi fikk melding fra Trygve Svardal. Han forteller at karene f.v. er Atle Løberg, Brynjar Einum, Knut Rostad, Jan Jeremiassen og Bjørn Sigmund Knudsen.