Nå vil de to bringe sine kunnskaper og erfaringer videre til andre, og i slutten av juli holder kurs i noe de kaller bygdeyoga.

Les også: Elin  finner ny energi med medisinsk yoga

Ikke så myk

Det foregår på Haugen gård 25. og 26. juli, og Mari og Silje lover to lærerike kvelder med grunnleggende innføring i yoga, med filosofi, fysiske øvelser, pusteteknikker, oppmerksomhetstrening, avspenning og meditasjon.

- Du trenger slettes ikke å være spesielt myk for å gjøre yoga. Yoga er mye mer enn å sitte med beina i kryss og stå på hodet, påpeker kursholderne.

Les også: Trivsel gir treningsglede

Sluttet i stressjobb

Silje Therese Ehrnholm Losen jobber til daglig som intensivsykepleier. Hun blir ferdig med grunnleggende trenerkurs i yoga ved Zenit Yoga på Bakklandet i juni 2017. Silje har praktisert yoga siden 2011.

Mari Westad jobbet med markedsføringsledelse i Sydney da hun bestemte seg for å ta videre utdanning innen yoga etter å ha opplevd hva en høyt stressende kontorjobb kan gjøre med helsa og humøret.

MER ENN DETTE: Yoga er mye mer enn å sitte med beina i kryss og stå på hodet, påpeker Mari Westad. Foto: Ingrid Kjelling - The fitness Photographer