Næringsprisen til Midttømme

60-årsjubilanten har fått Melhus kommunes næringspris.

Under valgkampen besøkte Gunnar Krogstad (Ap) som da var ordførerkandidat, Midttømme AS. F.v. Arne Holten som er leder i entreprenøravdelinga, tillitsvalgt Fartein Borten, butikkleder Morten Nikolaisen og daglig leder Roger Skjærvold. 

Blant de ansatte hos Midttømme AS er Erlend Hage og Per Joar Flåøien. I midten daglig leder Roger Skjærvold. 

Nyheter

Melhus formannskap har vedtatt å gi Melhus kommunes næringspris for 2016 til hovinsbedriften Midttømme AS.

Mange innom

- Veldig mange er innom der og handler, og Midttømme Trelast brukes ikke bare av dem som bor på Hovin, men også av folk som er på gjennomreise, sier ordfører Gunnar Krogstad.

Formannskapet pekte ut årets prisvinner under tirsdagens møte og behandlinga av saken foregikk for lukkede dører. Krogstad sier etter møtet at det var flere kandidater. Han har gratulert daglig leder Roger Skjærvold med prisen.

Les også: Tok opp saksbehandlingstid

Eies av ansatte

Ordføreren forteller at Midttømme Trelast ble etablert i 1956, og var eid av Kvernmo-familien inntil tre ansatte tok over. I 2010 ble bedriften tatt over av Roger Skjærvold, Arne Holten og Morten Nikolaisen.

Les også: Vil gjøre Hovin triveligere

- Med 18 ansatte er Midttømme en viktig bedrift på Hovin. Bedriften har både byggevarebutikk og entreprenøravdeling som tegner og bygger hus og hytter. De ansatte yter god service og gjør en god jobb, sier Krogstad.

Les også: Bygger på Støren

Midttømme ligger inntil E6 ved Fosskrysset og har levd i spenning om bedriften ville bli berørt av ny E6. Tilbakemeldingene fra Statens vegvesen er at tegningene viser at bedriften kan fortsette å ha tilhold der de er i dag.

Les også: Reddet fra sanering