Synes du bompenger er et irritasjonsmoment?

Ordfører Gunnar Krogstad (Ap) har ikke hørt om noen politiske partier i Melhus som har ytret seg mot bompengefinansiering på E6.

Nyheter

Onsdag var det anleggsstart for E6 mellom Melhus og Trondheim. På den 8 kilomter lange strekninga utgjør bompenger fra bilistene over 50 prosent.

Se også: Filmen om hva bilistene kan vente seg i anleggsperioden

Under anleggsstarten for E6-strekninga sa ordfører Gunnar Krogstad at bompenger kan være et irritasjonsmoment, og at det kan være vanskelig å selge inn for bilistene at de skal betale for å få bekker på Klett til å bli så rene at sjøørreten vil være i bekkene.

Les også: Den nye E6-strekninga koster 2,5 milliarder kroner

Hva mener du om bompenger? Er de som politikerne sier et nødvendig onde for å få bygd veier? Burde den statlige andelen av utgiftene til ny E6 ha vært større slik ordfører Gunnar Krogstad og ordfører Rita Ottervik sier?