"Halve" Melhus kom seg ut på ski

Storutfart i dag til Jårakjølen der det er blåswixføre.

Nysnø og magisk desemberlys innover Jårakjølen. Bildet er tatt i nærheten av Morsjøen. 

En kan enten starte fra Restad på Hølonda der Jårakjølens Venner har opparbeidet parkeringsplass (bildet) eller fra Krokstadsætra i Skaun. 

Nyheter

Snøfallet på første og andre juledag førte til storutfart i dag til Jårakjølen på Hølonda. 

Folk kom langveisfra for å få snø under skiene. Det var nok snø til at det både kunne trenes og gå i saktere tempo i løypene. Idrettslaget Leik har kjørt opp løype med løypemaskina. Enkelte steder er det litt gjennomslag, men ellers er det blåswix-føre.

Mange benyttet altså anledninga til å komme seg ut på ski, og på Tomåsen der det er trimpost både for Leik og Skaun IL, stoppet mange for å slå av en prat. Reidar Almås fra Jårakjølens Venner la tidlig ut melding i sosiale medier om snø- og smøreforholdene.

Les også: løyper kjøres opp