Skrevet av Kvennabakkans Venner

Kvennabakkans Venner er en støtteforening for Hovin IL sitt skianlegg og består av 13 pensjonister og 4 støttespillere. Vi er overveldet over å bli nominert til årets ildsjel fra Melhus kommune.

Vi takker styret i Hovin idrettslag for at de foreslo oss, og Melhus idrettsråd for at de nominerte oss. Utnevnelsen var en stor overraskelse.

Idrettsrådet har gitt oss 10.000 kroner, som vi kan gi videre til et lag eller en forening. Vi i Kvennabakkans Venner ønsker å gi denne summen til Hovin idrettslag. Tusen takk til Idrettsrådet.

Nominasjonen gir oss motivasjon for å stå på videre. Vi møtes hver torsdag, og utfører vedlikeholdsarbeid, oppussing og utviklingsprosjekter i anlegget. Like viktig for oss er at vi hygger oss sammen. Vi har en lang vaffelpause der vi utveksler meninger, snakker om lokalhistorien i Horg og forteller gode historier med stort humoristisk innhold.

Fredag 5. november drar vi til byen for å ta imot prisen og delta på Hederskvelden, sammen med representanter fra alle de 38 kommunene i Trøndelag. Vi gleder oss.