Dette er et debattinnlegg. Det gir uttrykk for debattantens egen holdning

På siste medlemsmøte i Midtre Gauldal Arbeiderparti kom det spørsmål fra medlemmer om situasjonen for kantinen på sykehjemmet. Kantinen har en svært viktig funksjon for livskvalitet, ernæring og trivsel både for beboere, hjemmeboende og besøkende ved sykehjemmet.

– Kantinen har en svært viktig funksjon for livskvalitet, ernæring og trivsel både for beboere, hjemmeboende og besøkende ved sykehjemmet, mener innleggsforfatteren. Foto: Simen Meisdal / TB

Pandemien har gjort så vi alle har kjent på lange perioder med meget begrenset sosial omgang med andre enn de i egen husstand. Dette understreker viktigheten av en åpen kantine på en samlingsplass som sykehjemmet er. Samfunnet er nå under gjenåpning etter pandemien, og siden mange er sulteforet på sosial omgang, så er kantina ved sykehjemmet noe vi i Arbeiderpartiet ønsker å sette på dagsorden.

På bakgrunn av dette ønsker vi å bli orientert om hvordan driften av kantinen er tenkt, og når man kan forvente at folk kan samles der for samvær, hygge og næringsrik god mat.

Trude Heggdal, Midtre Gauldal Arbeiderparti