Joralf Rindli

Etter gudstjenesten 17. mai, gikk jeg og frydet meg over en velstelt kirkegård og velstelte graver. Jeg frydet meg spesielt over den nyeste delen av kirkegården. Med kupert terreng ble den svært idyllisk. Et syn for øyet. En flat kirkegård ville ikke gitt samme inntrykk.

foto
– Et spesielt blikkfang er Minnelunden. Trivelig ordnet med beplantning og sitteplasser, skriver Joralf Rindli innlegget. Foto: Gunn Heidi Nakrem

Et spesielt blikkfang er Minnelunden. Trivelig ordnet med beplantning og sitteplasser. Navneplatene forteller at nå begynner flere å benytte seg av kremering og urnenedsettelse. Dette er svært positivt når man tenker på jordbruksarealer som blir tatt til kirkegård.

foto
– Jeg vil anbefale et besøk på kirkegården og ved kirkemuren, skriver Joralf Rindli i innlegget. Foto: Liv Helen Vaagland

Kirkegårdsmuren er murt med den største omtanke. Denne muren blir ikke stående på skakke på grunn av telehiv. Heller ikke vil den bli nedgrodd av ugress.

Det var kirkeverge Jan Horg som hadde hovedansvaret for gjennomføringen av arbeidet. Jeg kan ikke se at Jan Horg har fått den ros han fortjener for den gode planleggingen han utførte.

Jeg vil anbefale et besøk på kirkegården og ved kirkemuren. Kanskje flere vil få det samme positive inntrykk som jeg fikk.