Selv havnet jeg på sykehus i ambulanse med blodtrykksfall

Gamle kjerringer bør ikke ta’n helt ut!

Kjerringene på Kvål ligger i teten på områdeappen for Trønderlyn, skriver Ann Tove Buklev.  Foto: Ann Tove Buklev

Meninger

Dette er et debattinnlegg. Det gir uttrykk for debattantens egen holdning


Skrevet av Ann Tove Buklev

Var oppe på Ratåsen en dag. Samler «trimpoeng» på en trimapp ved samme navn. Idrettslagene i kommunen har ordnet med lokale poster man registrerer seg elektronisk og får poeng. Kjerringene på Kvål ligger i teten på områdeappen for Trønderlyn. Karene puster de i nakken nå!

Sånn ser trimpoengappen ut. Tror det er mange som ikke vet om den. Super motivator for å komme seg ut på trimtur! Anbefales!   Foto: Ann Tove Buklev

 

Selv havnet jeg på sykehus i ambulanse med blodtrykksfall. Gamle kjerringer bør ikke ta’n helt ut! Folk har gått helt av skaftet. Kjerringer og kailler er ut og samler poeng flere ganger daglig. Det må gå 8 timer mellom hver gang man får registrert seg på postene.

Sees i løypene og på post! Husk å drikk mye vann, om ikke kan det bli travelt for ambulansepersonell i sommer i Gauldal’n! Forøvrig stor takk til de som hentet meg i gul bil, da det var mistanke om alvorligere ting. En liter intravnøs væske gjorde susen! Tjohoi…!


Opplever stort treningsbehov hos voksne

Trimavdelinga i Gimse IL har kjørt opplegg utendørs gjennom høsten og vinteren.Bygger motfylling for å hindre kvikkleireskred

Flere millioner kroner brukes på sikringstiltak på Kvål, men fortsatt er det ikke trygt nok ifølge NVE.