Er Melhus en «del av Trondheim»?

Melhus er heldig som ikke har et kjøpesenter utenfor bykjernen som utarmer sentrum for butikker og aktivitet, så alt ligger til rette for at vi skal få en koselig småby.

De siste årene har det blitt bygd mange leiligheter i Melhus, og flere skal det bli. Sentrum vil uten tvil bli mer attraktivt når parkeringsplasser og eldre «kassebygg» erstattes av gjennomtenkte leilighetsbygg, med næring i førsteetasjen og parkering under bakken.  Foto: Kvass foto

Meninger

Nå ligger det en bolig ute til salg i Melhus med en prisantydning på 13,69 millioner kroner (se side 9). Hvis boligen oppnår en slik pris, vil det være en solid prisrekord. Boligen vil selvsagt være både stor og påkostet når den står ferdig, men som ved alle boligsalg er det beliggenheten som er avgjørende for prisen. Boligen er planlagt på en utsiktstomt i Rønningstrøa på Løvset, der mange av Melhus' flotteste boliger ligger. Beliggenheten er såpass attraktiv at tomta alene koster tre millioner kroner. Tomta beskrive som en «spektakulær tomt med fantastisk utsikt».