Varaordføreren har vist hvilken «kar» han er

Jeg takker for alle positive tilbakemeldinger og støtte jeg har mottatt fra innbyggerne.

Hvem krenker og hvem krenkes? Her får leserne og innbyggerne i Midtre Gauldal gjøre seg opp sin egen mening hva denne saken handler om, skriver Kjell Arne Vinsnesbakk i innlegget.  Foto: privat

Meninger

Skrevet av Kjell Arne Vinsnesbakk

Kommentar til varaordførerens innlegg i Trønderbladets nettavis 16. februar og Gauldalsposten 17. februar.

Her viser vel varaordføreren hvilken «kar» han er. Det som skremmer meg med varaordførerens innlegg, er at de nye og mer uerfarne politikere rett og slett ikke tør å stille kritiske spørsmål. Det er meget betenkelig.

Jeg skal ikke videreføre denne diskusjonen i avisene, men bare konstatere at her er vi uenige i hva som er krenkende og ikke, og hva som er brudd på etiske retningslinjer. Hvem krenker og hvem krenkes? Her får leserne og innbyggerne i Midtre Gauldal gjøre seg opp sin egen mening hva denne saken handler om.

Jeg takker for alle positive tilbakemeldinger og støtte jeg har mottatt, både som sms, e-post, telefoner og direkte ansikt til ansikt. Det gjør at jeg fortsatt vil snakke innbyggernes, og ikke minst de ansattes sak.


Fungerer som «orakelet i Delfi»

Offisiell eller uoffisiell maktbruk er like ille. Det er åpenbart at dette forekommer i Midtre Gauldal i større grad enn det er trivelig å tenke på for en lokalpatriot.

 

Varaordføreren insinuerer at jeg har produsert «fake news». Dette er en helt uhørt!

Uttalelsene fra varaordføreren betrakter jeg både som hersketeknikk, og som et forsøk på å begrense ytringsfriheten til folkevalgte.