- Meg bekjent er det myndighetene som har fastlagt reglene

Fredag 18.desember er Ketil Nilsen, representant for FrP i Melhus, sitert på hans meninger om hvordan vi skal oppføre oss i disse rare tidene.

Politikerne ble plassert ved bord, og det ble servert juletallerken og dessert på kommunestyremøtet 15. desember.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Meninger

Det vises til en middag for kommunestyrerepresentantene i Melhus og kommuneoverlegen i Midtre Gauldal sine formaninger om festligheter i privat regi. Nilsen mener at her må det være likhet.

Først vil jeg si at jeg er trygg på at avstandsreglene ved middagsserveringen i Melhus ble fulgt og jeg betviler sterkt at representantene ble traktert med alkohol til maten.


Covid-19: - Politikerne sender ut et uheldig signal

Fremskrittspartiet reagerer på at kommuneoverlegen kaller festlig lag i jula for kriminelt, mens 37 politikerne samles til middag.

 

Jeg vet ikke hvor bevandret Nilsen er i festlige lag, men vi som har opplevd selskapeligheter hvor det også blir servert alkohol, har erfart at det lett kan bli litt tettere mellom gjestene enn 1 til 2 meter.

Meg bekjent er det myndighetene, etter råd fra FHI og Helsedirektoratet, som har fastlagt regler for hvordan vi skal forholde oss til hverandre under denne rare tiden.


Dette er planen for koronavaksinering i Midtre Gauldal og Melhus

Kommuneoverlegene Bjørn Lyngen og Aslak Jaryd Johansen forteller hvordan kommunene ligger an når det gjelder planene for vaksinering mot koronaviruset.

 

Jeg har ikke hørt at opposisjonen har hatt innsigelser mot disse reglene heller.

Jeg er av dem som gleder meg til at vi kan leve mer sosialt: Ikke kom vi på hytta i påska, ikke på samling med gode venner i Østfold, ei heller førjulsselskap for venner her hjemme.

Vi må bare stå på, være tålmodige og stole på at rådene vi får er til det beste for oss.

Til slutt vil jeg få ønske innbyggerne i Melhus og Midtre Gauldal en riktig god jul.

Lundamo, 18.12.20

Heidi Simensen


To nye smittetilfeller i Skaun

To ansatte i Ilhaugen barnehage har testet positivt.