Matpakker og barnehagekvalitet:

Matpakker har gitt barn og ansatte en bedre hverdag

- Vi har full tillit til at foreldrene er i stand til å ta ansvar for barnas kosthold, skriver ni barnehagestyrere i dette innlegget.

Innføringa av matpakker i de barnehagene som ikke har kjøkkenpersonale har ført til en bedre hverdag for barn og ansatte i barnehagen, mener ni barnehagestyrere som har skrevet dette innlegget.  Foto: Gorm Kallestad

Meninger

Av Audun Forr, enhetsleder Nedre Melhus barnehage, Ann Kristin Vedal, styrer Tambartun barnehage, Berit Johnsen, styrer Kosekroken barnehage, Cecilie B. Eide, styrer Hovin skole og barnehage, Eva Aaslund Setsaas, styrer Presttrøa barnehage, Liv Fjelle, styrer Strandvegen barnehage, Nina Skjetne, styrer Gimsøya barnehage, Siri Skogstad Leer, styrer Eid skole og barnehage og Øystein B. Hansen, styrer Flå skole og barnehage.