Det er ikke usannsynlig at vi blir litt mer takknemlige etter dette

Fordelene med en epidemi, finnes de?

De fleste holder seg hjemme med hjemmekontor for å unngå smittefare med koronaviruset. Mange kan også ta seg en tur ut. Her er Odd Egil Vigre og Thip Vigre som har med seg barna Im (8) og Wipa (11) på Refsnes strand på Jæren i Rogaland.   Foto: Carina Johansen, NTB scanpix

Det er ikke usannsynlig at vi blir litt mer takknemlige, vi som har bodd i verdens beste land, nå med en valuta i fritt fall, massearbeidsløshet og et oljefond som har krympet.

Meninger

KOMMENTAR: Nei, det høres ikke bra ut, å snakke om fordeler med en epidemi. Særlig ikke nå som vi opplever koronasyken fører med seg sykdom og død, sorg og frykt, etter hvert som denne virussykdommen har blitt en pandemi som har spredt seg fra land til land. En sykdom så farlig at pårørende ikke engang får lov til å være hos sine kjære når de skal ta et siste farvel.