Skrevet av Lars Erik Røe Magnussen

Stor takk til Kristian Lorvik og Per Evjen. Helgas konsert ved Rema 1000 var nok et godt arrangert opplegg fra deres side.

Vi i Melhus skal være så utrolig glade for at vi har slike karer som disse. Det legges mye penger og mye arbeid for å få til et slikt opplegg. Da er det så utrolig gøy at det lykkes og billettene blir solgt. Bygda vår trenger slike arrangement også. Eller rettere sagt, vi trenger flere slike. Vikingfeststemplet må bare ristes litt av oss og vise oss frem som en mer urban gjeng som trives godt i litt mer komfortable former.

Vi må huske at i tettstedene utenfor Trondheim så er det festivaler i stort format både i Orkanger og Stjørdal, for å nevne noe, men så langt jeg kjenner til så er dette  arrangement hvor flere er med på å ta risikoen og ansvaret. Her i bygda skal vi prise oss lykkelig for at vi har to karer som tar hele regningen selv hvis det ikke går. For det er opp til oss publikum her å være med å støtte opp rundt dette med å kjøpe billetter.

Vi er superflinke med idretten, men vi trenger bredde i kulturen, og når bygdefestene på forsamlingshuset er borte så inntar vi heller plassen utenfor Rema. Og ja det funker kjempebra. Det å få folk til å møtes og ha det gøy sammen er viktig. Ingen kan si at Melhus sentrum er kjedelig når vi ser hva som er mulig å få til. Det er vi som bor i bygda som skal skape livet. Men vi trenger noen som drar lasset, og da er vi superheldige som har Kristian og Per.

Da får vi bare håpe at de som planlegger Melhus sentrum setter av plass til å ha en møteplass. Og ikke minst vi får bare håpe at Kristian og Per byr til dans igjen, for dette vil folk ha mer av.

Takk gutter. Dette var moro.