Av styret i Lundamo Arbeidersamfunn:

Lundamo Arbeidersamfunn tok i innlegg i Trønderbladet 16. februar opp utfordringen med at det i Retningslinjer for snøskuterkjøring 2018-2022 var satt et tak på ti turer pr år i retningslinjens punkt 13. Lundamo Arbeidersamfunn hevdet at begrensningen på ti turer ville kunne skape begrensninger på bruk av egen hytte.

Vårt innlegg skapte et voldsomt engasjement og flere partier representert i kommunestyret støttet raskt vårt forslag gjennom flere innlegg og oppslag, både i Trønderbladet og andre media.

Det er derfor gledelig å kunne konstatere at Komité for teknikk og miljø i sitt møte torsdag 14. juni vedtok en endring som gjør at nytt tak for antall turer er hevet til ti turer, og mulighet for ti turer til ved å levere inn kjørebok for de ti første turene. Å kunne ha muligheten til å kjøre frem bagasje, proviant og byggematerialer til hytta er viktig og gir mange en utvidet mulighet til å benytte hytta gjennom hele vinteren.

Lundamo Arbeidersamfunn er opptatt av et fungerende og levende lokaldemokrati og denne saken viser at engasjement nytter. Om noen ønsker å engasjere seg sammen med oss i Lundamo Arbeidersamfunn er nye medlemmer alltid velkomne.