Skrevet av Marit-Helen Skaanes , heldig konsert-deltaker:

Ja, jeg vet at overskriften kanskje får deg til å tenke på en populær TV-serie. Samfunnsaktuell; om ei dame som bryter nytt land, som våger å følge sin egen drøm - tross motstand og sterke meninger om hva hun bør og ikke bør gjøre.

For meg er Sarah Enodd ei slik dame.

Ikke bare våger hun å ta skrittet ut fra det trygge og etablerte, til det ukjente.

Hun står i tillegg plantet med begge beina godt ned i jorda. Trygg på seg selv. Trygg på den musikken hun skaper, og ikke minst er hun trygg på hva hun ønsker å formidle.

For meg var lørdagskvelden på Schei Jakobsen ikke bare en kveld med tapas og gode venner. Det var heller ikke bare nok en fin konsert, selv om musikken rev meg med inn i soulen, poppen og rockens verden.

For meg var det først og fremst et møte med et annet menneskes liv. Åpent og ærlig. Usminket og rett på sak. Det var historiene bak låtene, følelsene i det som ble formidlet. Ordene som fløt så fint sammen med tonene og melodiene. Det var det som gjorde at jeg først og fremst kjente meg hjemme, som på heimebane.

Jeg forstod hva Sarah sang om. Jeg kunne kjenne hennes glede, og hennes sorg. Det var som om jeg der, mellom heftige gitarriff og nydelige vokalske piruetter, kunne senke skuldrene litt, bare være meg og kjenne at det er mer enn godt nok!

For hva er det som gir hverdagen vår størst verdi, om det ikke er nettopp det å kjenne seg god nok som den man er?

Sarah Enodd er ikke bare en dyktig låtskriver og musiker.

Hun er ei dame som så definitiv er på heimebane i det hun gjør, og jeg håper flere Melhusbygg vil ta seg tid til å lytte til musikken hennes, og det hun har å si. Vi har mye bra i bygda vår - både når det kommer til kortreist mat, drikke og kultur!