Innlegg skrevet av hytteieer Svein Otto Nilsen, Lundamo

Hytteeierne må ifølge Hytteforlaget betale fra kr. 1259 til 1574 kroner pr. år. Det er 1259 kroner for normalt fritidsabonnement og 1574 kroner om hytta ligger i etablert hyttefelt.

En rekke hytteeiere får ikke noen av de 8 samlecontainerne i sitt område og må kjøre milevis eller gjennom bom (Samsjøvegen) for å kaste søppel. Hva slags miljøpolitikk er dette?

Det er langt fra alle hyttene som er vinterisolert, og dette gjør at hyttene langt fra brukes mere enn halve året. Bruker man hytta ca. 25 helger i året, så koster det over 60 kroner pr. helg å kaste 1-2 poser. Det er sjelden man kaster mere. Ferier brukes også ofte andre steder enn på hytta.

Hvor er logikken, ordfører Krogstad?

Jeg har store problemer med å akseptere en slik ordning til slike priser og vil oppfordre andre hytteeiere i Melhus kommune til å bli med på en felles aksjon. Det handler om at det skal være en sammenheng mellom tilbud og pris.

Jeg vurderer virkelig om nødvendig å kjøre saken i rettssystemet på prinsipielt grunnlag hvis interessen er til stede for det blant flere hytteeiere. Ta kontakt med meg.

Man kan ikke akseptere at det sitter politikere i kommunestyret som rett og slett ikke ser konsekvensene av å skattlegge hytteeierne langt over det som kan være riktig pris for denne tjenesten med samlecontainerne.