Vi ser ingen grunn til å ikke arrangere skirenn, når det er en haug med unger og ungdom som vil gå skirenn.

Hver uke er det poengrenn; helt siden begynnelsen av januar; og på Kvennabakkene skianlegg er det alltid skiløyper og snø!

Vi ønsker å fremsnakke «heltene» på Kvennabakkan; de som kjører milevis med spor hver uke og som muliggjør skigåing.

Vi ønsker på fremsnakke alle «heltene» som steiker vaffel, står i kiosk, reparerer lysarmaturer, bytter belte på tråkkemaskina, vasker bord og benker, deler ut saft, jobber i sekretariatet, setter opp rennprogram, teller poenger, rydder på toalettene, frakter vann i melkespann til skianleggt, frakter søppel ned til bygda, brøyter parkeringsplassen, lager vaffelrøre, varmer pølser, tenner opp i restauranten, kjøper inn maten, maler hus, klipper gress, fundamenterer løypene, rydder kvist, merker løyper, tidtakere, saftutdelere, nummeransvarlige…og trolig har jeg glemt noen.

Og ikke minst alle de 180 barn som deltar på poengren, og deres foreldre; i alle fall én voksen pr. barn; som kommer tilbake uke etter uke og går på skirenn på Hovin, Kvennabakkan.

Hovin IL og Lundamo IL arrangerer alle skirenn sammen og sist renn var 23.03, fellesstart!

Kvennabakkan skianlegg er et flott skianlegg i Melhus kommune, med over 1,8 mil med turløyper og lys i 5 km-sløyfer. Kvennabakkan skianlegg ligger perfekt til i Gauldalen; 8 min fra Hovin sentrum. Rett og slett en perle!

Svein Erik Jønland

leder for ski Hovin