Markerer sportsfiskets år

Arrangement rundt om i hele landet, blant annet på Gåslandsvatnet på Hølonda.

VED HÅEN: Her prøves fiskelykken i Håen. Fra v. Kjell Gravset, Inger Bones Gravseth, Christian Gravset, Gerd Bones på huk på leting etter mark og Mari Losen Bones og Marit Bones sittende i båten. Arkivfoto 

Laks

- Sportsfiske er en sunn og helsebringende fritidsaktivitet og en livslang hobby. Det uttaler Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF).

Forbundet har derfor tatt initiativet til å arrangere Sportsfiskets år i 2014, og ønsker å se en større andel av befolkningen som sportsfiskere og aktive friluftsmennesker.

Fiskedag på Hølonda

Søndag 15. juni arrangerer Hølonda JFF fiskedag på Gåslandsvatnet. Alle barn og voksne ønskes velkommen til en dag med fisking. Det blir gratis mat og drikke, og utlån av fiskestenger til dem som ikke har slikt utstyr selv. Kjetil Blokkum er kontaktperson for fiskedagen på Hølonda.

NJFF bruker hele sitt organisasjonsapparat med tusener av frivillige, og tilbyr godt over 1000 fiskeaktiviteter til alle, over hele landet.

Du finner en oversikt over alle arrangementene og en søkbar kartløsning her. Her finner du alt fra fluefiskekurs til bryggefiske for de yngste.


Fisket fiskestang med laks på kroken

- Vi som fisket på Fosslandet ble oppmerksom på det som forgikk, og mange begynte å kaste sluk for å fange stanga og fisken.
Vil ha 200.000 nye sportsfiskere

Stadig færre nordmenn fisker.

 
Laks