Hans Rotmo og Henning Sommerro har konsert i Støren kulturhus fredag. Men nye koronaregler slår bein under billettsalget. Kulturhusleder Knut Inge Solem sier de har hatt et veldig godt billettsalg. Hele 312 personer ønsker å delta. Men denne uka ble det innført begrensninger på 200 i salen. Solem sier de har hatt noen ringerunder for å sjekke ut enkelte bestillinger, og at et større firma har trukket seg. Håpet er å refundere så få billetter som mulig.

Lørdag er det konsert i Støren kulturhus med Trondheim Symfoniorkester. Julefilmen «The Snowman» vises på lerret, mens orkesteret spiller musikken.

Søndag arrangeres Størenrennet ved Frøset skistadion, både for barn og voksne. Det er lite snø i området, men lørdag holdes det stor dugnad for å skaffe snø til løypene.

Lørdagens planlagte grisetipping på Domussenteret på Støren er avlyst av smittevernhensyn.

Lørdag kveld er det konsert i Melhus kirke med Rein Alexander, Anita Skorgan, Christine Gulbrandsen og Marie Klåpbakken. Dette er en julekonsert med tittelen «Deilig er jorden». Billettsalget har vært meget godt, men arrangøren opplyser at de setter ei grense på 250 publikummere.

Melhus Onstage holder danseshow i C-bygget på Gimse skole, med to forestillinger både lørdag og søndag.