Denne helga er fylt med en rekke aktiviteter slik at en kan få et variert tilbud om en benytter seg av disse. Melhus revylag viser oppsetninga «Mot normalt» fredag og lørdag (to visninger).

Søndag er det Marit Bjørgen-renn på Støren, og rennet arrangeres av Rognes IL (hjemklubben til Marit Bjørgen) og av Støren sportsklubb. Start og mål er i Frøset skianlegg på Støren. Der blir det barneskirenn, skirenn i fristil for 11–14 år, turrenn for dem over 15 år og trimklasse. For mange er høydepunktet å få møte skidronninga Marit Bjørgen. Arrangørene opplyser at det er meldt om kjempefint vær og føre på søndag, og fine skiløyper skal det også bli.

Søndag er det skikafé i skihytta til skikonge Oddvar Brå, og idrettslaget Leik har samarbeid med UL Framsteg om denne skikafeen. Der serveres det kaffe og nystekte vafler. Det er oppkjørte skiløyper fra flere retninger, og blant annet fra Hølonda og Skaun.

Fredag kveld er det couronne-cup i Hauka forsamlingshus, og de nordiske filmdagene starter på Støren kino. På Melhus kino er det filmvisninger på søndag. I kirkene er det gudstjeneste på søndag.

Hver søndag i perioden februar-april er det skikafé i hytta til Bråfamilien. Hytta lånes ut til idrettslaget Leik og UL Framsteg, og den er et populært stoppested for skigåere på Jårakjølen. Bildet er fra sist søndag. Ved bordet sitter Ingrid Sjoner, Øystein Syrstad, Reidar Almås og Sissel Almås. Foto: Gunn Heidi Nakrem
Melhus revylag hadde torsdag premiere på forestillinga "Mot normalt". Foto: Gunn Heidi Nakrem