Idrettslaget Leik inviterte til den årlige plattfesten på Korsvegen fredag kveld. Rundt 400 mennesker møtte opp i fjor, men i år tenkte Leik å slå på stortromma. Derfor sørget de for at selveste Vassendgutane sto for årets underholdning. Dette førte til at 1200 mennesker var forventet å møte opp til årets fest.

Se bilder fra plattfesten øverst i saken ved å bla til høyre.

Godt forberedt

Lederen for fotballavdelingen i idrettslaget Leik, Vidar Pettersen (47), var også leder for fredagens arrangement. Han mener at de store forberedelsene i forhånd av konserten var helt nødvendige.

–Vårt mål for kvelden var at alt skulle gå for seg på en ordentlig måte og at alle skulle komme seg hjem trygt. I tillegg håpte vi jo på litt penger i kassa, smiler Pettersen.

Ettersom det var forventet at mange skulle dukke opp, stilte politiet visse sikkerhetskrav. Seks politimenn og ti innleide sikkerhetsvakter var til stede. I tillegg stilte arrangøren med 50 vakter selv, som skulle bidra med å holde ro og orden.

Les også: Vassendgutane setter Korsvegen på hodet

Flott ramme

Det lokale bandet Country Riders sto for oppvarmingen, og rundt klokka 23 entret Vassendgutane scenen. Rammen rundt festen kunne ikke vært bedre. Strålende vær, god musikk og en horde med feststemte mennesker bidro til å skape en fantastisk plattfest.