Førstkommende helg står kvålsbyggen på scenen, først på Fru Lundgreen og så på Ila brainnstasjon, og byr på seg selv.

Nordhaug har vært aktiv standup-komiker i to år, etter en lang karriere som revyartist, blant annet i duoen «Radio Hemafrå».

- Jeg tenkte at det kom til å være skummelt å stå på scenen og være bare Hroar Nordhaug, helt alene. Men etter at jeg begynte, så ser jeg at dette er det eneste rette, smiler komikeren.

Kjennemerket er lokal og gjenkjennende humor, og han sier han ikke har noen som helst intensjon om å provosere.

- Jeg snakker mye om meg selv og mitt, og åpner ofte med å snakke om det alle i salen tenker: «Åj, han var lang!», humrer Nordhaug.

Han er 203 centimeter høy, så det er lett å spille på. I tillegg tuller han om Kvål, Lars Monsen og vindusviskere, kan han fortelle, og han mener at det er utelukkende en fordel å ha rundet tredve år, som komiker.

- Jeg velger å tro at man som 30-åring har større følere mot publikum, og vurderer responsen og justerer innholdet på en annen måte. Jeg har hørt yngre komikere si at «publikum var dårlig», men det mener jeg blir helt feil å si. Du kan ikke skylde på andre enn deg selv, fastslår Nordhaug.

Hroars Lang-Tour fortsetter på Latter i Oslo og Oscar Live i Fredrikstad, før han igjen står på scenen i Trondheim i slutten av mars.

- Det blir kjempeartig! sier Nordhaug.

PÅ SCENEN I TRONDHEIM: Førstkommende helg står Hroar Nordhaug på scenen på Fru Lundgreen og Ila brainnstasjon.