Til høsten settes den populære musikalen Bør Børson jr. opp på nytt, og Bør-sjefen sjøl, Arnfinn Solem, garanterer publikumsrekord.

- Vi har hatt en liten spørreundersøkelse, og 75 prosent sier at de vil komme igjen for å se Bør Børson. Så kan vi plusse på dem som ikke fikk plass i fjor, og alle dem det ikke passet for. Den gode responsen gjør at musikalen blir enda mer attraktiv, sier Solem.

På tirsdag er det informasjonsmøte på Gauldal skole- og kultursenter, og alle som kan tenke seg å være med og bidra denne gangen, oppfordres om å hive seg med. Det trengs sangere, skuespillere, kaffekokere, snekkere, parkeringsvakter, syersker, barnevakter og enda flere, kan arrangørene fortelle.

De profesjonelle aktørene som var med under fjorårets oppsetning, er alle veldig positive til å være med igjen. Regissør Nora Evensen og produsent Ane Wennevold har allerede sagt ja.

Premieredatoen er allerede satt til den 16. august, og Solem har tro på at det skal bli enda bedre enn i fjor. Han mener at Bør Børson har et kjempepotensial på Støren, og at de nå kan utnytte den stødige plattformen de bygde opp i fjor.

Forestillingen blir nesten den samme som sist, men med noen mindre endringer.

- Vi skal rendyrke musikalen enda mer, og gjøre den enda bedre, sier Solem.

Les mer:

Bilder fra Bør Børson jr.

Fantastiske Bør Børson jr. på Støren

Stor interesse for Bør Børson

Sendte spioner til Orkdal

Rollelisten er klar

TILBAKE: Bør Børson jr kommer tilbake til Støren igjen i august, og sannsynligvis er det Erik Wenberg Jacobsen som skal inneha rollen som Bør i år også.
ENGASJEMENT: Musikalen skapte et enormt engasjement i fjor, og innbyggerne i Midtre Gauldal fikk veldig mye skryt for den frivillige innsatsen.