Lørdag 9. august spiller Too Far Gone opp til folkefest i Melhus sentrum. Da inviterer de og Rema 1000 på Melhus til storstilt utekonsert på plassen mellom Rema-bygget og Melhustorget.

–  Se her, vi kunne jo hatt Rolling Stones her. Eller kanskje ikke de da, men dette er den perfekte konsertarena, sier Too Far Gone-manager Per Evjen entusiastisk.

Lager egen sommerfest

Bandet skulle egentlig spille på Sommerfesten i Bankhallen 6. september i år. Den ble derimot avlyst, fordi arrangørene mente at konkurransen ble for stor den dagen fra andre arrangement i Trondheim. Derfor har de bestemt seg for selv å stelle i stand til fest, forteller Evjen.

Med seg på laget har de Rema 1000-kjøpmann Kristian Lorvik og Erik Kaarstad i selskapet Trioen AS som spesialiserer seg på digital markedsføring.

– Vi tenkte at vi tre kan gå sammen, og så lager vi sommerfesten på Melhus, sier manageren.

– Ikke tenkt å ødelegge nattfreden

De har fått godkjennelse fra politiet til konserten, og leverte tirsdag søknad om skjenkebevilling til kommunen. Selv om de ennå ikke har den på plass, tror de ikke at de vil få noen problemer med å få søknaden innvilget. Evjen tror, og håper heller ikke at noen av naboene vil sette seg på bakbeina.

– Jeg håper naboene her synes det er artig at det skjer noe, for vi har ikke tenkt å ødelegge nattefreden deres, sier han.

Håper på 1000 folk

De vil legge ut 1000 billetter på forhåndssalg, og Evjen håper alle går unna.

– Du ser jo her da. Om vi vil, er det plass til 2000 her, men det er realistisk å tro at det kommer mellom 700 og 1000 folk. Hvis det er godvær som nå, blir jeg skuffet om det ikke kommer 800, sier han.

Og de forsikrer om at været vil stå dem bi.

– Det første vi ble enige om, er at vi skal ha det været vi har nå, slår Evjen fast.

I tillegg til Too Far Gone, vil det også bli annonsert ett eller flere lokale band, som skal varme opp for hovedattraksjonen.

Kristian Lorvik forteller at Rema 1000 skal ha grilling og boder fra forskjellige vareleverandører på dagtid før konserten begynner.