Kultur

- Kulturfestivalen er veldig viktig for bygda

Laget Laks vant festivalcupen. Det var tett mellom de to lagfinalistene. Her er Tore Løvmo Knutsen og Silje Gåsbakk Stuen.
Laget Laks vant festivalcupen. Deltakerne var fornøyd med seieren. Fra venstre: Berit Wolden, Silje Gåsbakk Stuen, Arnstein Esphaug Moen, Martinus Landsem, Tore Løvmo Knutsen, Lars Inge Trang og Mildrid Vasslag.
Det ble nok en del makspuls i løpet av turen. Jeg tenkte ikke så mye, jeg var så fokusert på å puste underveis, forteller Gunn Kristin Gjersvold etter å ha fått hvilt seg litt.
Bente Sundet Olsen og Marit Moum bor begge på Hovin og har deltatt flere år på kulturfestivalen: - Programmet har vært kjempebra. Til å være midt inni en pandemi, har det vært ganske bra med folk, forteller de.
Matteo Hovin Samdal og Nora Bjørgan gikk naturstien. Etterpå hadde de ønsket seg is og sjokolade.
Laget Røyskatt fikk andreplassen i festivalcupen for voksne, etter en heseblesende finale. Her er Marte Henriksen og Kenneth Pedersen Hopstad.
Selv om ikke laget Røyskatt nådde opp helt denne gangen, var de fornøyde med innsatsen. Fra venstre: Eirin Krogstad, Silje Haugen Konstad, Marthe Henriksen, Kenneth Pedersen Hopstad, Jan Olav Hamremoen, Johan Landsem og Lars Iver Stenvold. Joakim Klemmetvoll var ikke til stede da bildet ble tatt.
Rundt 100 personer var i sving gjennom helga for å få til en bra festival. Her ved (fra venstre) Lars Landsem, Lars Nesheim og Bjørn Jarle Gjersvold