- Forestillingen beveger seg i grenselandet mellom teater og performance, det falske og det ekte. Dette kan man også linke opp til temaet som er sosiale normer og mellommenneskelig interaksjon. Når mennesker samtaler, beveger også de seg mellom det falske og det ekte. Det er denne dynamikken som får samtalene våre til å flyte, oppsummerer den unge kunstneren fra Melhus.

Vær så god

«Bujrum» er et tyrkisk lånord i Bosnia-Herzegovina, og det betyr vær så god.

- Forestillingen handler ikke om utelukkende bosnisk kultur, men er definitivt farget av min opprinnelse og landets sosiale situasjon, sier 18-åringen.

Kaféteater

Urpremieren vil finne sted på Isak kultursenter fredag 15. mars, i et rom innredet som en kafé. - Og som i alle andre kaféer vil gjestene bli servert både varm og kald drikke. Det vil også være flere forestillinger, opplyser Fazlic

Hans første oppsetning på Isak kultursenter var Lidenskapelig Kaos i 2011. Etterpå har han  satt opp flere eksperimenterende forestillinger. Sceneteksten «Fantastisk» som ble oppført på Trøndelag teater av regissør Rita Abrahamsen (Unge Dramatikere), førte til en Æddaprisnominasjon til årets dramatikerdebutant.

«Bujrum» er av og med Ibrahim Fazlic. Mia Illøkken har regien, David Holm lyddesign. Magnus Raavand har filmet og klipper sammen traileren som er under produksjon.

Forestillingen er støttet av Trafo, et prosjekt initiert av Norsk kulturråd for unge kunstnere fra hele landet mellom 16 og 22 år.

Ibrahim (16) setter opp eget teaterstykke

Ungdomskulturen blomstrer i Melhus