Kulturskolen i Midtre Gauldal inviterer alle barnehagebarna på Støren, som starter i 1. klasse til høsten, til gymsalen på Støren barneskole 23. mai og 13. juni.

- Dette har vært det første barnehageåret der kulturskolen har besøkt barnehager på Støren hver andre uke, og etter hvert håper vi å kunne utvide dette til resten av barnehagene i kommunen. Det hadde vært bra for oss, barna og skolene; at man gjør noe sammen under kulturens paraply, sier kulturskolerektor Mitch Mulders, til Trønderbladet før arrangementet 23. mai.

Mulders forteller at barnehagebesøkene er en slags forberedelse til kulturskolens «MoroMedMusikk»-opplegg for elever på 1. og 2. trinn på barneskolen.

- Og 23. mai og 13. juni, altså på slutten av barnehageåret, ønsker vi å samle alle barnehagebarna på Støren, som skal starte i 1. klasse til høsten, i gymsalen på barneskolen. Også her blir det blant annet dans, teater, sang og musikk. Vi har det moro. Det sosiale er viktig, og barnehagebarna blir bedre kjent med hverandre før de skal gå på skolen sammen, forteller Mulders.

foto
Mitch Mulders er kulturskolerektor i Midtre Gauldal. Foto: Simen Meisdal

Han opplyser at sammen med barnehagene og barneskolen bidrar også kulturskolelærerne Suzan Erens og Jan Erling Dahl til arrangementet i gymsalen og i barnehagene.

- Og jeg håper at barna har det gøy, og det tror jeg nok de har, sier Mulders.