Årets norske finale i Melodi Grand Prix er 27. februar, og nå er fullversjonen av låtene sluppet. Du kan høre alle sammen her, inkludert Stage Dolls’ bidrag «Into the Fire».

Har Agnete som favoritt

NRK har fått komponist Rolf Løvland (60) og NRK P3-anmelder Eli van der Eynden (28) til å vurdere alle låtene som deltar i MGP-finalen. Løvland liker årets låter, og han tror den låten som klarer å engasjere utover sitt faste sjanger-publikum vil vinne.

– Ingen låt utpeker seg som en klar vinner i mine ører, men det vil kanskje overraske meg minst hvis vinnerskallen Agnete nok en gang trekker det lengste strået, sier Løvland til NRK. Van der Eynden er ikke like begeistret, og tror ingen av låtene har noen som helst sjanse til å vinne den internasjonale finalen.

Les også: Stage Dolls debuterer i MGP

Les også: Med trønder-rocken som eksportvare

Allsang med Stage Dolls

Både Løvland og van der Eynden har sansen for Stage Dolls’ bidrag «Into the Fire». Løvland betegner det som «en godbit av en låt».

– Låten byr dessuten på en hook det er vanskelig å la være å synge med på. Jeg tror Spektrum vil stå i fyr og flamme. Stage Dolls gir MGP-finalen artistisk tyngde, sier han til NRK. Eli van der Eynden løfter fram allsangfaktoren.

– Veloppdragen, streit poprock fra trønderveteranene, komplett med allsangrefreng. Det er noe veldig boybandsk over koringene og oh-oh-oh-ingen i refrenget. Hvis det ikke går veien i Spektrum er det bare å sende låten til One Direction, sier hun.