Suksess for Melhus-revy

Stående applaus for idrettslagets trimming av lattermusklene

HOS ORDFØREREN: Stadig nye kommer inn på ordførerens kontor for å ønske seg idrettstiltak. Disse badenymfene ønsket seg svømmehall, og ordføreren (Svein Hongrø) sier at "det år'ne sæ, sjø". Det koster å innfri alle ønsker, og ordføreren bestemmer seg for å selge Gimse bru og Kvålsbrua til ordfører Rita Ottervik. 

VENNER: Oddrun Duesten spiller rabbagasten som har mye moro med vennen (Svein Hongrø).  

Bjørn Fougner i rollen som Bohem-Jan. 

Kultur

Revyen Fra frau te fryd samlet 300 i Melhushallen fredag kveld, og ble den suksessen Melhus idrettslag hadde håpet på. Den er en del av Sommerspræll som pågår denne helga, og lørdag kveld er det ny mulighet til å se den spreke revyen.

Fra en famlende og litt kjedelig start, tok det etterhvert helt av med flotte sangnumre, mye å le av, gode opptredener og innslag med snert. Det er første gang Melhuis IL prøver seg på et slikt konsept, og revyen er absolutt noe som er verdt et besøk. Her er det både innslag med lokal undertone og innslag som dreier seg om mer nasjonale begivenheter. Gjennomgangstonen er en hyllest til Melhus og at bondelandet er noe å ta vare på. Publikum så ut til å fryde seg i økende grad utover forestillinga, og til slutt var det stående applaus. Fredag var det premiere, og lørdag er det altså ny forestilling i Melhushallen.