Ti år siden

Blir mye tøffere i år

Nyopprykkede Sokna-damer vet ikke hva som venter dem i 2. divisjon.

Foran fra venstre: Tone Rønning, Heidi Hyttehaug, Marthe Løfshus, Lina Skjerve, Mette Paola Forsbergh, Kristin Haukli, Karin Haukli og Tove Endalsvoll. Bak fra venstre: Rune Endalsvoll, Monica Fossum, Eli Anita Fossum, Beate Børset, Hege Bjerkset, Elisabeth Børset, Hanne Røsbjørgen, Kristine Fløttum, May Børset og Ingve Merket. Mari Fløttum, Gyda Kristin Hyttehaug, Marita Storli, Julie S. Haugen, Kari Anne Solberg, Marianne Røsten, Silje Kant Bjørnli, Heidi Kant Bjørnli, Emily Brevik, Kjersti Garli Troøien, Malin Anshushaug, Anette Aas og Lena Fløttum var ikke til stede da bildet ble tatt, for ti år siden.   Foto: Thomas Olsen

Kultur

Men de har trent siden januar og er mer enn klare for å spille om poeng, skrev Trønderbladet 9. april 2011.