Ti år siden

– Dette har vært en erfaring for resten av livet

Ungdommene lærte noe om hvordan det er å være blind.

De skal bli barne- og ungdomsarbeidere, og har fått kursing på Tambartun kompetansesenter i Melhus for å lære mer om blinde. Fra venstre Marte Trondsaune, Stine Øverby, Tonje Losen og Sara Kirknes. Bak Hanne Wehn og Silje Myhren.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Kultur

De skal bli ungdomsarbeidere, og har fått kursing på Tambartun kompetansesenter i Melhus, for å lære mer om blinde. De har møtt blinde ungdommer, og disse har de blant annet tatt med på hundekjøring, Pirbadet og har hatt formingsaktiviteter sammen med dem, skrev Trønderbladet 26. mars 2011.

– Vanskeligere enn jeg trodde på forhånd, sa Silje Myhren. Tonje Losen syntes det var lærerikt, og tror at det å være ledsager ikke er noe for henne.

– Dette har vært en erfaring for resten av livet, sa Stine Øverby.


Ti år siden

På Støren tar de rock på alvor

De svarte genserne og den passe avslappa pressekonferansen sa sitt.Ti år siden

Årets første hyttebesøk

Unge soknedalinger på søndagstur.