Konserter, maling, ski og Bibelen

Denne helgen skjer det litt av hvert i Melhus og Midtre Gauldal.

I helgen er det klart for blant annet bibelhelg i Melhus bedehus.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Kultur

Fredag er det blant annet klart for country-kveld med Frode Haarstad. Dette skjer hos Schei Jakobsen café og interiør på Melhus. Denne dagen blir det også plateslipp av Ronny Kjøsens første soloalbum; «Bondebohem», og det skjer hos Moulangerie på Mo Gård på Melhus.

Fredag og lørdag arrangeres det en bibelhelg med Svein Granerud i Melhus bedehus (bildet). Lørdag blir også «Gauldalssprinten 2020» arrangert på Hovin, og her blir det klasser fra 6 til 16 år.

Både lørdag og søndag stiller Byåsen maleklubb ut sine bilder hos Galleri Mølla på Melhus. Ellers arrangeres det søndag en åpen kveld om organisasjonen Gauldalsartist hos Støren kulturhus. Dette er en frivillig organisasjon som håper å samle alle artister, musikere og tekstforfattere i Midtre Gauldal og Melhus.


Slik får man julestemning på Melhus

- Det er koselig å være på denne julemessen, det hører med for å komme i julestemning, forteller Inger Sofie Gangås.- En utrolig vakker konsertopplevelse

Familien Bollandsås og Hovinkoret sørget for god stemning i Horg kirke sist søndag.
Inviterer til åpen kveld om Gauldalsartist

Og blant annet tar Chand Torsvik turen for å dele sine erfaringer.Full aktivitet på Kvennabakken

Neste uke blir det både poengrenn og Gauldalssprinten i skianlegget på Hovin. Ja, så lenge forholdene tillater det naturligvis.Full fart i Kvennabakken

Søndag ble Gauldalssprinten på arrangert i strålende solskinn på Kvennabakken skistadion.