Bibelhelg og konserter i Gauldalen

Denne helga skjer det flere ulike ting i Melhus og Midtre Gauldal.

I bedehuset finner deler av bibelhelgen sted.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Kultur

Fra fredag til søndag arrangeres en bibelhelg i Melhus bedehus (bildet). Dette starter fredag kveld da Leksvik-kvartetten skal opptre. Lørdag blir det to bibeltimer, og søndag blir det familiemøte med søndagsskole på Øya videregående skole.

Fredag spiller Namsos Allstar i Melhus kultursal. Namsos Allstar ikler seg da rollen som The E-street Band, og Ronny Grannes og Thomas Brøndbo deler utfordringen i å tolke Bruce Springsteens lange karriere som artist.

Søndag er det klart for årets utgave av «No one fights alone» i kultursalen i Støren kulturhus. I år får du oppleve disse på scenen: Bandet Hel Ved, Kari Granøien, Tonje Bruaset, Silje Urdshals, Peder Angel og Singsås damekor. Årets foredrag får man fra Vardesenteret og Pusterommet ved St. Olavs hospital. Konferansier er Steinar Leirvik.


Bruce Springsteen til Støren, på en måte

Namsos Allstars spiller på Støren kulturhus torsdag 28. mars.Ny konsert for kreftsaken

Fyller kulturhuset:Slik får man julestemning på Melhus

- Det er koselig å være på denne julemessen, det hører med for å komme i julestemning, forteller Inger Sofie Gangås.