Førjulshygge i grendene

Her er noe av det som skjer i helga.

Nissen pleier å komme på besøk under julegrantenninga på Støren. 

Kultur

Denne helga er den første i adventstida, og det merkes på arrangementskalenderen. Allerede fredag kan du komme i førjulsstemning med konserten Hemat til jul i Støren kulturhus. Lørdag er det Jul i Melhus med familieforestillinger, boder, korsang og kåring av vinneren i pepperkakekonkurransen. Kunstneren Eli Stav på Gimsan åpner årets salgsutstilling.


Julegatetenning og adventskafé på Gamle Hovin

Julegata tennes ved gammelbutikken.

 

Søndag fortsetter bispevisitasen med gudstjeneste i Melhus kirke der flere prester medvirker. Biskop Herborg Finnset holder preken. Samme dag har Coop Hølonda på Gåsbakken søndagsåpent med juletorg ute med utstillere samt at Hølonda hornmusikklag spiller når julegrana tennes. På Støren er det også julegrantenning, og det er fakkeltog fra Støren sentrum og fram til helsesenteret. Utenfor helsesenteret blir det korsang, og så kan det være at nissen dukker opp med slede og pakker. Om kvelden er det konsert i Soknedal kirke med Hauka mannskor.

Starter ny juletradisjon på Støren

Fredag 29. november er det klart for konserten «Hemat te Jul» i Støren kulturhus.Juletreet i Melhus sentrum er satt opp

Årets julegran er fra Hølonda, og skal tennes under Jul i Melhus.