Familiedag, dressurstevne og disko

Det skjer litt av hvert i Midtre Gauldal og Melhus denne helgen.

Fredag skjer det ting i blant annet Støren kulturhus.  Foto: Trønderbladets fotoarkiv

Kultur

Fredag er det nemlig klart for «Fredag!» i kulturkafeen på Støren kulturhus (bildet), med bakgrunnsmusikk og spill. Denne dagen er det også klart for barnedisko i regi av Øysand Velforening på Melhus.

Folkehøgskole, bedehus og Soknahallen

Lørdag kan man delta på familiedagen på Trøndertun folkehøgskole, hvor det blir klassepresentasjoner, middag, konserter og danseforestilling. Lørdag blir det også julemesse i Melhus bedehus, samt førjulsdag i Soknahallen. Begge steder står blant annet barnesang på programmet.

Årsfest og dressur

Lørdag blir det også årsfest for Flå Skytterlag. Til arrangementet kommer blant annet skytterkonge Rasmus Løberg og ordfører Jorid Jagtøyen. Fra lørdag til søndag er det også klart for dressurstevne på Øysand, i regi av Trøndelag Hestesportsklubb. Dette blir da årets siste dressurstevne på Øysand.


Skaper julestemning med konsert

- Det blir en stor konsert, med julesanger og litt forskjellig annet, sier PR-ansvarlig Harry Flatås i Hauka mannskor.Skal skape julestemning på Støren

- Jeg tenker at dette blir en konsert for alle, sier solist Cecilie Laugsand.Tredje runde med «Julefred» i Støren kirke

- Vi håper å skape litt førjulsstemning, noe vi har lyktes med de to foregående årene, sier arrangør Per Kristian Aasen.