Skal skape julestemning på Støren

- Jeg tenker at dette blir en konsert for alle, sier solist Cecilie Laugsand.

Cecilie Laugsand og flere andre skal skape julestemning i Støren kulturhus.  Foto: Simen Meisdal

Kultur

Fredag 29. november settes forestillingen «Hemat te Jul» opp i kultursalen i Støren kulturhus.

- Og det var artig å bli spurt om å være med. Det er gøy å bidra til å skape julestemning, og det er bestandig stas å stå på scenen i kultursalen, forteller Laugsand.

Blues, swing, pop og jul

Laugsand er nemlig innleid som solist, sammen med Anita Aune Lien og Arnstein Storrø.

- Vi skal blant annet synge noen sanger som er plukket fra julekonserten vi hadde i 2012, pluss noen andre låter. Mikael Bratland skal også være med å synge med oss og storbandet, sier Laugsand.

På programmet står nemlig også Soknedal storband og Hauka Dekorum. På kulturhusets nettsider kan man lese at konserten spenner vidt, med blant annet blues, swing og pop blant de mer tradisjonelle juletonene.


Allsidig dame med en stor stemme

Helene Misund Nakken, 37 år, perkusjonist, vokalist, helsefagarbeider, hundelufter og fallskjermhopper.Jubileumskonsert med Apes&Babes

Elin Valvatne fra Hovin og resten av bandet markerer 20 år med vokalmusikk med jubileumskonsert i Olavshallen.Dette er våre juletradisjoner og beste juleminner

Vi har spurt sju gauldalinger om deres juletradisjoner og beste juleminner.Jul i fellesskap på Støren

Det var en avslappet og god julestemning da en bra flokk var samlet til jul i fellesskap på julaften i Lysgårdens lokaler i Engan på Støren.