Granmo speiler høsten

Sommerbilde av et speilsyn ved Storvatnet på Lundamo.  Foto: Tor Arne Granmo

Kultur

Tor Arne Granmo stiller ut 45 foto i Maxforbygget på Lundamo. Her har han også tidligere stilt ut sine bilder.

Det er nå flere nye bilder i forhold til de som var utstilt tidligere på året, ikke minst bilder med noen spesielle særpreg på måten de er fotografert. Jeg har nå lagt vekt på at bildene har forskjellige formater, og ikke minst i mindre størrelser enn tidligere. Bildene er i kvalitetsrammer med Passe-Partout, sier Granmo.

Av eksempler på nye bilder nevner fotografen Speilbilde ved Storvatnet i formatet 104 x 75 cm, samt noen andre nye bilder som eksempelvis Svaner opp fra Gaula, Solnedgang ved Samsjøen og Tranetur, og et bilde fra Hornborgarsjøen i Sverige.

De andre bildene som ennå er utstilt er landskaps- og dyrebilder fra flere land, bjørnebilder fra Finland, og bilder fra Brasil og Namibia. Lokale motiv er også med, og flere portrettbilder er i sort/hvitt er utstilt.

- Jeg har også lagt vekt på å vise hvordan et nedbleket og/eller ødelagt bilde kan reproduseres hva farger angår, resultat som er utstilt. Dette er oppdrag jeg påtar meg, sier han.

Granmo lover kaffe med noe godt til, og ikke minst vil det bli delt ut gratis lodd, som det vil bli trukket ut en vinner som får et bilde med to traner fra Hornborgasjøen.