Revygruppa StjerneRamp opptrer i Singsås

Den planlagte festkvelden 13. september ble avlyst, men nå blir det ny revy og pub fredag 25. oktober.

Revygruppa StjerneRamp består av fra venstre Karsten Skarphol, Venche Kulbotten og Geir Engen Hansen.  Foto: Privat

Kultur

På grunn av ei dødsulykke på riksveg 30 ble revykvelden med StjerneRamp den 13. september avlyst. Nå blir det ny festaften i Singsås samfunnshus fredag 25. oktober. Revygruppa StjerneRamp vil sette sitt skråblikk på hendelser og aktuelle fenomen. Det blir gjenhør med gamle revyviser, og skal man tro omtalen av stykket "Bærekraftig humor" blir det mulighet for å sette latterdøra på vidt gap. Revygruppa består av Karsten Skarphol, Venche Kulbotten og Geir Engen Hansen. Venche er fra Haltdalen, mens de to andre er fra Trondheim.