Sommerfest i Prestegårdslåna

Sommerfest ute og inne med musikk, kaker og leker.

INVITERER: På onsdag er det sommerfest inne i Prestegårdslåna og ute i hagen. Det er gratis deltakelse. 

Kultur

Onsdag 5. juni klokka 19 blir det sommerfest i Prestegårdslåna og hagen. Med sang og musikk, en liten tale om Sagaukas tema demokrati av Ola Storrø. Unge jenter skal vise frem gamle klær. Trekkspillmusikk – ved Knut Haseth – hører selvsagt med en slik kveld, både inne og ute, skriver Prestegårdslåna i en pressemelding. Melhus Janitsjarkorps spiller til lek og moro ute i hagen.

GAMLE KLÆR: På sommerfesten vil det bli vist fram gamle klær. På gamle fotografier var det alvorlige mennesker, men her viser ungdommene fram den lette tonen. 

 

– Vi tar frem gamle spill og leker og hygger oss – det er selvsagt frivillig! Noen vil kanskje heller ta en tur i hagen ned til lysthuset, og se på de fem sauene og lammet, som gresser der. Det er gammel norsk spælsau, alle med horn. Et herlig skue, heter det i meldingen.

I god gammel Prestegårdslåna-stil er det gratis adgang for alle. På sommerfesten er det dessuten ekstra med kaker, både stor lukket valnøtt og hjemmebakst. Ifølge arrangørene er dette en kveld som passer for alle aldre, fra den som går i barnehagen til den som bor på sykehjem – og alle andre imellom. Arrangør er Prestegårdslånas Venner i samarbeid med Melhus Bygdekvinnelag.